Troll Karateklubb Bushido

God Troll-jul!

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 23. Des 2020

2020 har vært et år utenom det vanlige. Også for Troll karateklubb. Januar og februar gikk som vanlig, med konkurranser for barn og ungdom og vinterleir for voksne i Guildford. Vi rakk akkurat å få med oss karate NM også. Resten av året har det vært mye av og på, både for barna, ungdommen og voksne. Vi har likevel greid å opprettholde trening for de aller fleste gjennom året, enten inne eller ute. Det har vært både samlinger og konkurranser i de periodene det har vært mulig. Vi har til og med fått til oppstart av jujitsu partier både for barn og voksne på Skullerud. Kata-jentene vår har også deltatt på e-konkurranse i høst og alle barnepartiene har hatt gradering før jul. En stor takk til alle medlemmene og alle som har stått på for å få det til!

Troll ønsker alle medlemmer en riktig god jul og så ses vi igjen i 2021!

Oppstart barnepartier på Skullerud i januar 2021:

Tirsdag 5. januar:
Mortensrud karate barneparti kl 17-18
Skullerud karate barneparti kl 18-19

Torsdag 7. januar:
Bjørndal karate barneparti kl 17-18
Skullerud jujitsu barneparti kl 18-19 (ledige plasser)

Og her er noen øyeblikk fra 2020

Mortensrud og Bjørndal skole

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 29. Okt 2020

Barnepartiene på Mortensrud og Bjørndal skole har trent utendørs i hele høst. Grunnen til dette er at skolene har stengt gymsalen for bruk til fritidsaktiviteter pga. koronasituasjonen. Nå har det vært mye dårlig vær i det siste, i tillegg til at det er mørkt ute. Vi har derfor kommet fram til at vi avlyser utetreningene der fram til nyttår.

Som et alternativ har vi åpnet for trening i dojoen på Skullerud Park. Mortensrudgjengen kan trene tirsdager kl 17-18, mens Bjørndalgjengen kan trene torsdager kl 17-18. Vi håper de fleste har mulighet til å komme til Skullerud Park å trene. Vi oppfordrer foreldre til hjelpe hverandre når det gjelder kjøring, slik at flest mulig kan komme.

Oppdatert informasjon (3.1.2021)

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 28. Sep 2020

Dojoen på Skullerud

Fra 3. januar og inntil videre er det ingen organisert trening i dojoen for barn, ungdom eller voksne.

Det vil heller ikke være noen trening for barnepartiene fra Mortensrud og Bjørndal.

Gradering for ungdom/voksne opp til og med 3. kyu er foreløpig utsatt på ubestemt tid. Ny dato vil bli publisert i kalenderen.

Vi må fortsatte ha fokus på godt smittevern i klubben. Vi minner derfor om de tre viktigste tingene hver enkelt av oss kan bidra med:

• Er du syk eller har symptomer – hold deg hjemme.
        Er du usikker – hold deg hjemme.
  • God hygiene skal praktiseres på trening
  • Hold avstand og unngå nærkontakt

Påbudt med munnbind
Det påbudt å bruke munnbind når man beveger seg innendørs i lokalene på Skullerud Park (gjelder ikke barn). Det betyr at du må ta på deg munnbind når du går inn ytterdøren og ta det av deg når du kommer inn i dojoen. Når du skal ut av dojoen så må det på igjen til du kommer ut av bygget.

Antibac og vask
Du skal alltid bruke antibac eller vaske hendene med vann og såpe før og etter trening. Trenere har antibac med på treningene. I tillegg står det i hyllen bak døren i lokalene på Skullerud.

Det er også viktig at vi holder lokalene våre rene og smittefrie. Alt utstyr som brukes skal alltid vaskes/tørkes av etter bruk. Sørg også for at flekker på matter tørkes/vaskes bort. Det fins utstyr i dojoen til bruk for dette. Sko settes ute i gangen. Alle må også sørge for at de blir registrert på oppmøtelister.

Koronavettkurs

Vi ber alle medlemmer i Troll om å ta Idrettens koronavettkurs, som er et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Det anbefales også at foresatte/verger gjennomgår dette så raskt som mulig. Dette er spesielt med tanke på kunnskap om når foresatte/verger skal holde barnet borte fra trening. Det anbefales at alle foresatte/verger til barn og unge under 18 år gjennomfører e-kurset sammen med utøver.

Kurset er obligatorisk for alle som skal delta i voksenidrett med kontakt når dette åpner. Kurset er også obligatorisk for klubbens ledere, trenere, instruktører. og dommere.

Link til kurset finner du her:
Koronavettkurs
Her følger også link til NKFs koronaveileder og NKF sine nettsider vedrørende koronasituasjonen:

NKFs koronaveileder-oppdatert-05.01.2021 og NKF-koronavirus.

Trenger du en Gi?

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 13. Sep 2020

I Troll Karateklubb trener vi i Gi (karatedrakt). For barn og nybegynnere er Wadoryu Norge Karategi en fin Gi å starte med. Den koster 400,- inkludert hvitt belte. Du bestiller en Gi direkte på Wadoshop eller snakk med instruktøren din, som også kan bestille for deg.

Rabatt på klubbklær

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 30. Aug 2020

Medlemmer i Troll har mulighet til å kjøpe klubbklær med 30% rabatt frem til mandag 7. september. Bruk sjansen nå til å skaffe deg overtrekksdrakt, treningstrøyer, bag osv i klubbens farger og logo.

Alt bestilles via webshopen til Scantrade:

Varene leveres rett til kjøper. Pris for frakt kommer i tillegg.

Ved å bruke kodeordet TROLL30 ved betaling får du 30% rabatt på varene. Se vedlegg for priser.

Foreldre og familie må gjerne kjøpe overtrekksjakke- og bukse selv også, eventuelt hettegenser for å støtte laget på konkurranser og samlinger. Det er alltid kult for utøverne å kunne se opp til tribunen og se en heiagjeng i klubbens farger 🙂

Troll-KK-kleskampanje.pdf