Troll Karateklubb Bushido

Troll Karateklubb Bushido

Koronavettkurs

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 28. Sep 2020

Vi må fortsatte ha fokus på godt smittevern i klubben. Vi minner derfor om de tre viktigste tingene hver enkelt av oss kan bidra med: 

  • Er du syk eller har symptomer – hold deg hjemme. 
    Er du usikker – hold deg hjemme. 
  • God hygiene skal praktiseres på trening
  • Hold avstand og unngå nærkontakt

Det er også viktig at vi holder lokalene våre rene og smittefrie. Alt utstyr som brukes skal alltid vaskes/tørkes av etter bruk. Sørg også for at flekker på matter tørkes/vaskes bort. Det fins utstyr i dojoen til bruk for dette. Sko settes ute i gangen. Alle må også sørge for at de blir registrert på oppmøtelister.

Vi ber alle medlemmer i Troll om å ta Idrettens koronavettkurs, som er et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Det anbefales også at foresatte/verger gjennomgår dette så raskt som mulig. Dette er spesielt med tanke på kunnskap om når foresatte/verger skal holde barnet borte fra trening. Det anbefales at alle foresatte/verger til barn og unge under 18 år gjennomfører e-kurset sammen med utøver.

Kurset er obligatorisk for alle som skal delta i voksenidrett med kontakt når dette åpner. Kurset er også obligatorisk for klubbens ledere, trenere, instruktører. og dommere. 

Link til kurset finner du her:  
https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/
Her følger også link til NKFs koronaveileder og NKF sine nettsider vedrørende koronasituasjonen:
https://kampsport.no/wp-content/uploads/2020/09/NKFs-koronaveileder-10.09.20.pdf og https://kampsport.no/aktivitet/arrangement/koronavirus/.


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline