Oppdatert informasjon (16.11.2020)

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 28. Sep 2020

Vi må fortsatte ha fokus på godt smittevern i klubben. Vi minner derfor om de tre viktigste tingene hver enkelt av oss kan bidra med: 

  • Er du syk eller har symptomer – hold deg hjemme. 
        Er du usikker – hold deg hjemme. 
  • God hygiene skal praktiseres på trening
  • Hold avstand og unngå nærkontakt

Påbudt med munnbind
Fra 29.oktober er det påbudt å bruke munnbind når man beveger seg innendørs i lokalene på Skullerud Park (gjelder ikke barn). Det betyr at du må ta på deg munnbind når du går inn ytterdøren og ta det av deg når du kommer inn i dojoen. Når du skal ut av dojoen så må det på igjen til du kommer ut av bygget.

Antibac og vask
Du skal alltid bruke antibac eller vaske hendene med vann og såpe før og etter trening. Trenere har antibac med på treningene. I tillegg står det i hyllen bak døren i lokalene på Skullerud. 

Det er også viktig at vi holder lokalene våre rene og smittefrie. Alt utstyr som brukes skal alltid vaskes/tørkes av etter bruk. Sørg også for at flekker på matter tørkes/vaskes bort. Det fins utstyr i dojoen til bruk for dette. Sko settes ute i gangen. Alle må også sørge for at de blir registrert på oppmøtelister.

Dojoen på Skullerud
Det skal ikke være flere enn 20 utøver + instruktører i dojoen. 
Foreldre må vente ute i gangen.

Fra 17. november 2020 og i første omgang 2 uker framover er det ingen organisert trening i dojoen for ungdom fra 13 år og oppover.

Gradering for ungdom/voksne opp til og med 3. kyu er utsatt til januar. Ny dato vil bli publisert i kalenderen.


Koronavettkurs
Vi ber alle medlemmer i Troll om å ta Idrettens koronavettkurs, som er et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Det anbefales også at foresatte/verger gjennomgår dette så raskt som mulig. Dette er spesielt med tanke på kunnskap om når foresatte/verger skal holde barnet borte fra trening. Det anbefales at alle foresatte/verger til barn og unge under 18 år gjennomfører e-kurset sammen med utøver.

Kurset er obligatorisk for alle som skal delta i voksenidrett med kontakt når dette åpner. Kurset er også obligatorisk for klubbens ledere, trenere, instruktører. og dommere. 

Link til kurset finner du her:  
https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/
Her følger også link til NKFs koronaveileder og NKF sine nettsider vedrørende koronasituasjonen:
https://kampsport.no/wp-content/uploads/2020/09/NKFs-koronaveileder-10.09.20.pdf og https://kampsport.no/aktivitet/arrangement/koronavirus/.


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline