Oppdatert informasjon (17.2.2021)

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 28. Sep 2020

Alle barn og ungdom til og med 19 år trener nå inne igjen. Vi følger treningstidene som normalt (se timeplan under Treningstider), såfremt instruktør ikke har gitt beskjed om noe annet.

Barneparti på Bjørndal er tilbake på Bjørndal skole på tirsdager fra 17.45-18.45

Mortensrud fortsetter foreløpig inne i dojo på Skullerud, til vi får grønt lys på skolen.

Det vil foreløpig ikke være innendørs organisert trening for voksne.

Vi må fortsatte ha fokus på godt smittevern i klubben. Vi minner derfor om de tre viktigste tingene hver enkelt av oss kan bidra med:

• Er du syk eller har symptomer – hold deg hjemme.
        Er du usikker – hold deg hjemme.
  • God hygiene skal praktiseres på trening
  • Hold avstand og unngå nærkontakt

Påbudt med munnbind
Det påbudt å bruke munnbind når man beveger seg innendørs i lokalene på Skullerud Park (gjelder ikke barn). Det betyr at du må ta på deg munnbind når du går inn ytterdøren og ta det av deg når du kommer inn i dojoen. Når du skal ut av dojoen så må det på igjen til du kommer ut av bygget.

Antibac og vask
Du skal alltid bruke antibac eller vaske hendene med vann og såpe før og etter trening. Trenere har antibac med på treningene. I tillegg står det i hyllen bak døren i lokalene på Skullerud.

Det er også viktig at vi holder lokalene våre rene og smittefrie. Alt utstyr som brukes skal alltid vaskes/tørkes av etter bruk. Sørg også for at flekker på matter tørkes/vaskes bort. Det fins utstyr i dojoen til bruk for dette. Sko settes ute i gangen. Alle må også sørge for at de blir registrert på oppmøtelister.

Koronavettkurs

Vi ber alle medlemmer i Troll om å ta Idrettens koronavettkurs, som er et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Det anbefales også at foresatte/verger gjennomgår dette så raskt som mulig. Dette er spesielt med tanke på kunnskap om når foresatte/verger skal holde barnet borte fra trening. Det anbefales at alle foresatte/verger til barn og unge under 18 år gjennomfører e-kurset sammen med utøver.

Kurset er obligatorisk for alle som skal delta i voksenidrett med kontakt når dette åpner. Kurset er også obligatorisk for klubbens ledere, trenere, instruktører. og dommere.

Link til kurset finner du her:
Koronavettkurs

Nyttige linker: