Troll Karateklubb Bushido

Troll Karateklubb Bushido

Trening i vinterferien?

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 19. Feb 2021

Neste uke er det vinterferie! Konkurransegruppen kjører trening som vanlig i denne perioden: Mandag, onsdag og fredag kl 18:00 - 19:30.

Kom inn i fra vinterkulden og tren i dojoen med oss hvis dere er hjemme i ferien 😄

Sportslig hilsen,

- Hoa

 


0 Kommentar

Årsmøte 17. mars 2021

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 17. Feb 2021

Innkalling til årsmøte i Troll Karateklubb Bushido 2021


Styret innkaller herved til årsmøte i Troll Karateklubb Bushido. 

Årsmøtet avholdes onsdag 17. mars 2021 kl. 18.00 i dojoen på Skullerud.

På grunn av Covid-19 er det påmelding til møtet, slik at vi vet hvem og hvor mange som kommer. Til høyre på websiden vår under Arrangementer finner du Årsmøte hvor du kan melde deg på.


Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 3. mars til post@trollkarate.no


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for påmeldte medlemmer til årsmøte senest én uke før årsmøtet på e-post.


For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Troll Karateklubb Bushido i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Troll Karateklubb Bushido. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.


Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan du sende e-post til post@trollkarate.no 


Velkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen

Styret0 Kommentar

Oppdatert informasjon (16.3.2021)

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 28. Sep 2020

Fra 10. mars og fram til etter påske vil det ikke være innendørs organisert trening for for barn, ungdom eller voksne. 

Fra 16. mars vil det ikke ikke kunne tilbys barnetrening ute heller. Dette blant annet på grunn av smittesituasjonen i Oslo og mulig sammenblanding av forskjellige kohorter på de forskjellige treningene.

Konkurransepartiet kjører utetrening eller hjemmetrening med instruktør på zoom.

Kontakt instruktøren på ditt parti hvis du er usikker på om det er en form for trening eller ikke.

Vi følger de regler som gjelder både med antall og avstand.


Vi må fortsatte ha fokus på godt smittevern i klubben. Vi minner derfor om de tre viktigste tingene hver enkelt av oss kan bidra med: 

  • Er du syk eller har symptomer – hold deg hjemme. 
        Er du usikker – hold deg hjemme. 
  • God hygiene skal praktiseres på trening
  • Hold avstand og unngå nærkontakt

Påbudt med munnbind
Det påbudt å bruke munnbind når man beveger seg innendørs i lokalene på Skullerud Park (gjelder ikke barn). Det betyr at du må ta på deg munnbind når du går inn ytterdøren og ta det av deg når du kommer inn i dojoen. Når du skal ut av dojoen så må det på igjen til du kommer ut av bygget.

Antibac og vask
Du skal alltid bruke antibac eller vaske hendene med vann og såpe før og etter trening. Trenere har antibac med på treningene. I tillegg står det i hyllen bak døren i lokalene på Skullerud. 

Det er også viktig at vi holder lokalene våre rene og smittefrie. Alt utstyr som brukes skal alltid vaskes/tørkes av etter bruk. Sørg også for at flekker på matter tørkes/vaskes bort. Det fins utstyr i dojoen til bruk for dette. Sko settes ute i gangen. Alle må også sørge for at de blir registrert på oppmøtelister.

Koronavettkurs

Vi ber alle medlemmer i Troll om å ta Idrettens koronavettkurs, som er et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Det anbefales også at foresatte/verger gjennomgår dette så raskt som mulig. Dette er spesielt med tanke på kunnskap om når foresatte/verger skal holde barnet borte fra trening. Det anbefales at alle foresatte/verger til barn og unge under 18 år gjennomfører e-kurset sammen med utøver.

Kurset er obligatorisk for alle som skal delta i voksenidrett med kontakt når dette åpner. Kurset er også obligatorisk for klubbens ledere, trenere, instruktører. og dommere. 

Link til kurset finner du her:  
Koronavettkurs

Nyttige linker:
NIF info Oslo 
NKF info


0 Kommentar

Trenger du en Gi?

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 13. Sep 2020

I Troll Karateklubb trener vi i Gi (karatedrakt). For barn og nybegynnere er Wadoryu Norge Karategi en fin Gi å starte med. Den koster 400,- inkludert hvitt belte. Du bestiller en Gi direkte på Wadoshop eller snakk med instruktøren din, som også kan bestille for deg.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline