Troll Karateklubb Bushido

Troll Karateklubb Bushido

Koronavettkurs

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 28. Sep 2020

Vi må fortsatte ha fokus på godt smittevern i klubben. Vi minner derfor om de tre viktigste tingene hver enkelt av oss kan bidra med: 

  • Er du syk eller har symptomer – hold deg hjemme. 
    Er du usikker – hold deg hjemme. 
  • God hygiene skal praktiseres på trening
  • Hold avstand og unngå nærkontakt

Det er også viktig at vi holder lokalene våre rene og smittefrie. Alt utstyr som brukes skal alltid vaskes/tørkes av etter bruk. Sørg også for at flekker på matter tørkes/vaskes bort. Det fins utstyr i dojoen til bruk for dette. Sko settes ute i gangen. Alle må også sørge for at de blir registrert på oppmøtelister.

Vi ber alle medlemmer i Troll om å ta Idrettens koronavettkurs, som er et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Det anbefales også at foresatte/verger gjennomgår dette så raskt som mulig. Dette er spesielt med tanke på kunnskap om når foresatte/verger skal holde barnet borte fra trening. Det anbefales at alle foresatte/verger til barn og unge under 18 år gjennomfører e-kurset sammen med utøver.

Kurset er obligatorisk for alle som skal delta i voksenidrett med kontakt når dette åpner. Kurset er også obligatorisk for klubbens ledere, trenere, instruktører. og dommere. 

Link til kurset finner du her:  
https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/
Her følger også link til NKFs koronaveileder og NKF sine nettsider vedrørende koronasituasjonen:
https://kampsport.no/wp-content/uploads/2020/09/NKFs-koronaveileder-10.09.20.pdf og https://kampsport.no/aktivitet/arrangement/koronavirus/.


0 Kommentar

Trenger du en Gi?

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 13. Sep 2020

I Troll Karateklubb trener vi i Gi (karatedrakt). For barn og nybegynnere er Wadoryu Norge Karategi en fin Gi å starte med. Den koster 400,- inkludert hvitt belte. Du bestiller en Gi direkte på Wadoshop eller snakk med instruktøren din, som også kan bestille for deg.


0 Kommentar

Gladnyhet! Normal oppstart høsten 2020

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 22. Jun 2020

Endelig en gladnyhet. Frysperioden er over og pr. 18. juni var det igjen lov å trene sammen, ref. nye retningslinjer for idrettsaktivitet. Det betyr at vi kan starte treningene som normalt i uken etter skolestart i august. Følg med på kalenderen og se tider for de forskjellige partiene under menyen Treningstider.


Følg oss på FB eller trollkarate.idrettenonline.no

For ytterligere detaljer om tiltak mm. se link til forbundet.
https://kampsport.no/forbund/nye-retningslinjer-for-idrettsaktivitet/


0 Kommentar

Velkommen til Troll

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 21. Jun 2020

Troll Karateklubb Bushido startet opp i 1996 og er i dag en av Norges ledende karateklubber med over 300 medlemmer fordelt på barn, ungdom og voksne. I tillegg til Karate underviser vi også i Ju Jitsu. Les mer under fanen «Treningstilbud»

Klubben vår er verdibasert. Vi mener at gode holdninger gir et godt fundament for oss alle. Våre grunnverdier som lojalitet, respekt og høflighet gir oss en trygghet som gjerne overføres til andre arenaer som skole/arbeid.

Trening hos oss passer for absolutt alle og kvinner og menn trener sammen. Treningsformen er variert, morsom og gir ikke skader.


Ønsker du å sette deg nye mål for fremtiden? Hmm… Hva med gult belte i Karate eller Ju Jitsu? Vi skal hjelpe deg frem 😊

Vår hoved DOJO (treningssal) ligger på Skullerud Park. Vi har i tillegg barnetrening på Mortensrud, Bjørndal, Siggerud og Vassbonn skole.

Troll har også egne Ninja skoler (Karate Akademiet). Barn som trener på våre Karate Akademier er fullverdige medlemmer i Troll Karateklubb.


Se mer under «Treningstilbud»


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline