Troll Karateklubb Bushido

Troll Karateklubb Bushido

Gladnyhet! Normal oppstart høsten 2020

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 22. Jun 2020

Endelig en gladnyhet. Frysperioden er over og pr. 18. juni var det igjen lov å trene sammen, ref. nye retningslinjer for idrettsaktivitet. Det betyr at vi kan starte treningene som normalt i uken etter skolestart i august. Følg med på kalenderen og se tider for de forskjellige partiene under menyen Treningstider.


Følg oss på FB eller trollkarate.idrettenonline.no

For ytterligere detaljer om tiltak mm. se link til forbundet.
https://kampsport.no/forbund/nye-retningslinjer-for-idrettsaktivitet/


0 Kommentar

Velkommen til Troll

Postet av Troll Karateklubb Bushido den 21. Jun 2020

Troll Karateklubb Bushido startet opp i 1996 og er i dag en av Norges ledende karateklubber med over 300 medlemmer fordelt på barn, ungdom og voksne. I tillegg til Karate underviser vi også i Ju Jitsu. Les mer under fanen «Treningstilbud»

Klubben vår er verdibasert. Vi mener at gode holdninger gir et godt fundament for oss alle. Våre grunnverdier som lojalitet, respekt og høflighet gir oss en trygghet som gjerne overføres til andre arenaer som skole/arbeid.

Trening hos oss passer for absolutt alle og kvinner og menn trener sammen. Treningsformen er variert, morsom og gir ikke skader.


Ønsker du å sette deg nye mål for fremtiden? Hmm… Hva med gult belte i Karate eller Ju Jitsu? Vi skal hjelpe deg frem 😊

Vår hoved DOJO (treningssal) ligger på Skullerud Park. Vi har i tillegg barnetrening på Mortensrud, Bjørndal, Siggerud og Vassbonn skole.

Troll har også egne Ninja skoler (Karate Akademiet). Barn som trener på våre Karate Akademier er fullverdige medlemmer i Troll Karateklubb.


Se mer under «Treningstilbud»


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline